A legtöbb élelmiszer növény - beleértve a 'szuper-gyümölcsöknek' kikiáltott kategóriát is - hasznos hatóanyagai a flavonoidok. Mik a tények? A flavonoidok a gyümölcsök leszedése, feldolgozása, tárolása alatt, gyakran egészen addig, míg az adott élelmiszer eljut a vásárlóhoz sajnos lebomlanak. Ezzel szemben az iridoidok stabilan képesek megtartani hatékonyságukat. Te döntesz, hogy melyik utat választod. Ha flavoniodokra van szükséged, vásárolj minél több friss gyümölcsöt. Ezzel még pénzt is megtakaríthatsz. A különség az iridoidokban rejlik. Ha olyan megoldásra van szükséged, ahol egy termékkel kapcsolatban a palackozást követően még 2 évvel is valóban azt kapod, amit mondanak róla, akkor érdemes a TAHITIAN NONI™ Bioaktív Italokat választanod!
Kérem
látogassa meg a következő weboldalakat, megéri :
http://www.tahitiannoni.com/2996651
http://www.noniworld.net/emoke
http://www.gononi.info
http://www.gononi.com